## Search found 727 matches

- Sat Sep 03, 2016 10:37 am
- Forum: Primary 6 & PSLE
- Topic: Q&A - PSLE Math
- Replies:
**17002** - Views:
**2201509**

### Re: Q&A - PSLE Math

Pls help. TIA. Charlie had 148 pieces of $2 and $5 notes. She spent 60% of her $5 notes to buy a bag and then her mother gave her another six $2 notes. As a result, the number of $2 notes was thrice as many as the number of $5 notes left. Find the amount of money Charlie had left. Let the number of...

- Wed Aug 31, 2016 7:45 pm
- Forum: Secondary Schools - Parents' Networking Groups
- Topic: School of Science and Technology
- Replies:
**2101** - Views:
**436309**

### Re: School of Science and Technology

Still got chance, as long as put in 1st choice when time comes for selection. There bound to have some students who will give up their SST CO for other schools CO.fillie_28 wrote:On waiting list still got chance? My son only got waiting list, that is same as rejection letter?

- Tue Aug 30, 2016 8:43 pm
- Forum: Primary 6 & PSLE
- Topic: Q&A - PSLE Math
- Replies:
**17002** - Views:
**2201509**

### Re: Q&A - PSLE Math

The above statement is mathematically saying this,wilburlim wrote:Thank you! I have one more question--

When she increased her spending by 30%, her savings decreased by 25%.

30% of $2500 = 1/4 of Saving at first

So "saving at first" is ________ ?

Hope you can solve from here.

Answer $5500

- Tue Aug 30, 2016 5:22 pm
- Forum: Primary 6 & PSLE
- Topic: Q&A - PSLE Math
- Replies:
**17002** - Views:
**2201509**

### Re: Q&A - PSLE Math

Hi, ps help. Many tks and God Bless:) Yee Leng has some twenty cents and fifty cents coins. 2/3 of the total value of the twenty cents coins is the same as 1/2 of the total value of the fifty cents coins. If Yee Leng spends 4 fifty cent coins, the value of the twenty cents coins and the value of th...

- Mon Aug 29, 2016 9:42 pm
- Forum: Primary 6 & PSLE
- Topic: Q&A - PSLE Math
- Replies:
**17002** - Views:
**2201509**

### Re: Q&A - PSLE Math

Let pupils that goes to school by bus and car altogether be 100u, Then those by bus will be 70u and by cars will be 30u 30u (by cars) are 1/5 of the schools enrolment. Therefore school enrolment is = 30u X 5 = 150u Those who walk = 150u - 100u = 50u 50u = 1185 u = 23.7 school enrolment = 150u = 3555...

- Mon Aug 29, 2016 9:59 am
- Forum: Primary 6 & PSLE
- Topic: Q&A - PSLE Math
- Replies:
**17002** - Views:
**2201509**

### Re: Q&A - PSLE Math

Can anyone help me with these questions? Thank you http://i.imgur.com/PchjKFW.jpg 13) (43+∠CDE) + (48 +∠DCE) = 180 ∠CDE + ∠DCE = 180 - 43 - 48 = 89 (∠CDE + ∠DCE) + ∠CED = 180 89 + ∠CED = 180 ∠CED = 180 - 89 = 101 ## http://i63.tinypic.com/24loh3q.jpg ∠CED = 43 + 48 = 91 Ender made a calculation err...

- Sun Aug 28, 2016 10:04 pm
- Forum: Primary 6 & PSLE
- Topic: Q&A - PSLE Math
- Replies:
**17002** - Views:
**2201509**

### Re: Q&A - PSLE Math

My bad, read the question wrongly.sushi88 wrote:Q14, Catherine was 8 minutesfasterthan Betty, notlonger.

Answer should be 2) then,

- Sun Aug 28, 2016 8:00 pm
- Forum: Primary 6 & PSLE
- Topic: Q&A - PSLE Math
- Replies:
**17002** - Views:
**2201509**

### Re: Q&A - PSLE Math

Can anyone help me with these questions? Thank you http://i.imgur.com/2OP0dC4.jpg http://i.imgur.com/AXeAlgL.jpg http://i.imgur.com/ESQR98K.jpg 14) Straigth away we were givien Catherine swam 28 mins and Betty 37 mins (9 minute longer) That means it's either choice 1 or 2. Betty ran 7.5km/h, that t...

- Sat Aug 27, 2016 9:48 pm
- Forum: Primary 6 & PSLE
- Topic: Q&A - PSLE Math
- Replies:
**17002** - Views:
**2201509**

### Re: Q&A - PSLE Math

Can anyone help me with these questions? Thank you http://i.imgur.com/PchjKFW.jpg 12) Total pupils in the beginning =>100u boys = >40u girls = > 60u Remaining boys => 0.75 X 40u = 30u Rwmaining girls => 0.9 X 60u = 54u Total remaining => 30u + 54u = 84u Percentage of remaining=> 84u/100u X 100 = 84...

- Sat Aug 27, 2016 6:54 pm
- Forum: Primary 5
- Topic: Q&A - P5 Math
- Replies:
**7005** - Views:
**668232**

### Re: Q&A - P5 Math

We will compare the difference in value if they are the same quantity. So we take away 12 coins of 50c, value at $6, to make the quantity the same. Now with same number of coins each, difference in value = 21-6= $15 Difference of one 50c & one 20c is $0.30 Number of 20c coins = 15/0.3 = 50 A) number...