14) Straigth away we were givien Catherine swam 28 mins and Betty 37 mins (9 minute longer) That means it's either choice 1 or 2.questionable_i wrote:Can anyone help me with these questions? Thank you

Betty ran 7.5km/h, that translate to 15/7.5 = 2hrs, which is 120mins. and Catherine is 8 minutes l̶o̶n̶g̶e̶r̶ faster, i.e. 1̶2̶8̶ 112 minutes.

Answer (̶1̶)̶ (2) ###

Note: Strikethrough the original mistake.

15)

Diameter is 4cm

One row, he can cut = 60/4 = 15 circles

one column he can cut h/4 circles

Total number of circles he can cut = 15 X h/4 = 3.75h ###

26)

AD : DC =? 3 : 2 => 6u and 4u respectively

AE = 3u and DF = 2u

Area of rectangle = 6u X 4u = 24u²

Area of Triangle = 1/2 X 3u X 2u = 3u²

Fraction 3u²/24u² => 1/8 ###