Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Mon to Friday, savings = 0.40 x 5 = 2

Sat & Sun savings = 2

Total from Mon – Sun, 1 week = 2 + 2 = 4

30/ 4 = 7 r. 2

This means she has saved 7 weeks(Mon-Sun) of $28 = 7 x 7 = 49 days

Remainder $2 is saved for another Mon- Fri  (based on line 1 above) = 5 days

So total days to save $30 if she started on a Monday = 49 + 5 = 54 days.

Please click “Accept Answer” if it is correct.

1 Reply 0 Likes

Thanks Sushi88! 
My boy know the answer but don’t know how to show the working. Heehee…

0 Replies 1 Like
Find Tuition/Enrichment Centres