AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

(a) Mr Peh needs to pay for 2o cup cakes to get 20/5*2 = 8 free cupcakes and collected 28 cupcakes in total,

He paid 20 * $1.3 = $26 

(b) For promotion A, if Mr Peh paid for 21 cupcakes, he would collect 21/3 = 7 free cupcakes and got 28 cupcakes in total

He paid 21 * $1.3= $27.3 for 28 cupcakes.

So he paid $1.3 more for 28 cupcakes using promotion A.

So if Mrs Sun wanted to save $5.2, she wanted to buy 5.2/1.3 * 28 = 112 cupcakes. 

0 Replies 1 Like