AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

I think the working is correct but the teacher is thinking in line of first 2 hours and the rest.

May be can answer like this,

Total time taken for renting is 3 hours and 45 min.

First 2 hours rental = $7.5

So the remaining 1 hour and 45 min rental = 4 * $4 = $16

Total rental = $16 + $7.5 = $23.5

0 Replies 2 Likes ✔Accepted Answer

Let me try…

9:30 – 11:30 : 1st 2 hours = $7.50

11:30 – 13:15 : 4 half hours = $16

Total = $7.50 + 16 = $23.50

 

0 Replies 1 Like