AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Total price of the 13 clothings =$ 13 * 45.4 = $ 590.2

Total price of the 4 dresses = $ 4 * 38.65 = $154.6

Average price of the 9 skirts + $ (590.2 – 154.6) / 9= 48.4

$48.4 – $38.65 = $ 9.75

So the difference in average price is $ 9.75

 

0 Replies 2 Likes ✔Accepted Answer
0 Replies 2 Likes