AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

(a) 50 twenty cents coins value = 50 * $ 0.2 = $ 10

It can be changed for 10/0.5 = 20 fifty cents coin.

Initially, if there were 4u twenty cent coin, there were 3u fifty cents coin.

After a decrease of 50 twenty cent coins and increased of 20 fifty cents coin, the number of coins are equal

4u – 50 = 3u + 20

u= 70

Total value of the coins = $ 4 * 70 * 0.2 + 3 * 70 * 0.5 = $ 5.6 + 10.5 = $16.1

(b) 7 * 70 + 20 – 50 = 460

Melissa had 460 coins in the end.

0 Replies 1 Like