AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

a) 2640 – 1290 = 1350
Kelly saved $1350 more than Bren.

1350 ÷ 450 = 3
Kelly takes 3 months to save $2640.

b) 2640 ÷ 3 = 880
Kelly saved $880 in one month.

880 + 1200 = 2080
Kelly’s monthly salary is $2080.

0 Replies 2 Likes ✔Accepted Answer