AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Total cost of a goldfish and an angelfish = 2×11 = $22
Cost of an angelfish = $22-$14 = $8

Difference in cost = 14-8 = $6
138/6 = 23
23 + 23 = 46
He bough 46 fish altogether.

0 Replies 1 Like