AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

If Mr Robins had $8u at first, he spent $ 8u/4 = $2u for 4 keychains and 8 plushies. Since cost of 1 plushe equaled 2 keychains, $2u spent for 4/2 +8 = 10 plushies. 

Half of remaining after initial spending = $ 8u( 1 – 1/4) * 1/2 = 3u

$ 2u can buy 10 plushis,

$ 3u can buy 10/2 * 3 = 15 plushies.

He bought altogether 15 + 8 = 23 plushies.

0 Replies 1 Like