AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Distance travel by bus driver = 70 × 3 = 210km

If he travel by 50 km/h,  time takes = 210/50 = 4.2 hrs

So he took 4.2 – 3 = 1.2 hour more for the same journey. 

0 Replies 2 Likes ✔Accepted Answer