AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Victoria received 2/5 * 1320 = $528

So the money shared by Ashley and Nicole is 1320 – 528 = $792

Ashley received (4/9)792 = $352

So Nicole must have gotten 792 – 352 = $440

So Victoria and Nicole has 528 + 440 = $968 #

0 Replies 0 Likes