AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

From 6am to 6:30am,

Mary cycled (300 x 30) = 9000m

 

From 6:30am to 7am,

Mary cycled another 9000m

Brother cycled (9000 + 1800) = 10800m

Brother’s speed -> 10800 / 30 = 360 m/min

Time for brother to cycle 9000m -> 9000 / 360 = 25 min

Brother left home 25 mins before 6:30am -> 6:05am

0 Replies 2 Likes