AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

3 towels = $7.50
Sis spending = 8 mug + $7.50

Lim’s spending = 10 mugs, which is $2.30 more

Therefore
10 mugs = 8 mugs + 7.50 + 2.30
2 mugs = $9.80

Lim’s spending = 10 mugs = 9.80 X 5 = $49
Sis spending = 49 – 2.30 = $46.70

Total spending = 49 + 46.7 = $95.70 ###

0 Replies 2 Likes ✔Accepted Answer