Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

372/3 = 124 (money each had in the end)

124/2 = 62 (money Charlie had before Benny gave some to him)

62 + 124 =186 (money Benny had before he gave some to Charlie)

186/2 = 93 (money Benny had before Alice gave some to him)

93 + 124 = 217 (money Alice had at first)

Ans : Alice — $217. Benny — $93 and Charlie — $62.

0 Replies 0 Likes

Consider working with numbers since we know the end results.

0 Replies 0 Likes
0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres