Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

3/8 K= 2/3 T

make numerator equal 6/16 K = 6/9 T

K is 16u, T is 9u, Diff is 7u is also 1/7 of A.

A’s expenditure is 7u x 7 = 49u

A and T is 58u = $2900 —>u= $50

K increase expenditure from 16u or $800 by $600 to $1400

A/K = 49×50/1400 = 7/4#

0 Replies 1 Like ✔Accepted Answer

8u x 2 = 16u

Krisha’s expenditure ——- 16u

[(3/8) x 16u/2] x 3 = 9u

Tim’s expenditure ——- 9u

(16u – 9u) x 7 = 49u

Asyraf’s expenditure.——- 49u

49u + 9u = 58u ——- 2900

1u ——- 2900/58 = 50

49u ——– 50 x 49 = 2450 (Asyraf’s expenditure)

16u ——– 50 x 16 = 800 (Krisha’s expenditure)

800 + 600 = 1400 (increased Krisha’s total expenditure)

2450/1400 = 1 3/4

Ans : 1 3/4.

0 Replies 1 Like
Find Tuition/Enrichment Centres