Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

6 bottles of milk + 9 bottles of apples juice ——- 3.3 kg
3 bottles of milk + 4 bottles of apple juice ——- 1.56 kg
6 bottles of milk + 8 bottles of apples juice ——- 1.56 x 2 = 3.12 kg
1 bottle of apple juice ——- 3.3 – 3.12 = 0.18kg

or
6 bottles of milk + 9 bottles of apples juice ——- 3.3 kg
3 bottles of milk + 4.5 bottles of apples juice ——- 3.3/2 = 1.65 kg
3 bottles of milk + 4 bottles of apple juice ——- 1.56 kg
0.5 bottles of apples juice ——- 1.65 – 1.56 = 0.09 kg
1 bottle of apple juice ——- 0.09 x 2 = 0.18kg

Ans : 0.18 kg.

0 Replies 0 Likes

6 M + 9 A = 3.3 ….. (1)

                3 M + 4 A = 1.56 (x2)

                6 M + 8 A = 3.12 ….. (2)

Difference in (1) and (2):  0 M + 1 A = 0.18

1 bottle of Apple juice is 0.18kg#

0 Replies 1 Like
Find Tuition/Enrichment Centres