Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

1 Reply 1 Like ✔Accepted Answer

Check

At first, Christine had $31

Audrey had (60 – 31) = 29

Audrey spent $11, left $18 (which is $7 more than she spent as given)

Christine spent $11 × 2 = $22

Christine left (31 – 22) = 9 (which is half of what Audrey had left)

Checked

 

 

0 Replies 1 Like

Christine :
spent ——- 2u
left ——- (1u + 7)/2

Audrey :
spent ——- 1u
left ——- 1u + 7

2u + [(1u + 7)/2] + 1u + (1u + 7) = 9u + 21 ——- 60 x 2 = 120
1u ——- (120 – 21)/9 = 11

(b)
2u + [(1u + 7)/2] ——- (2 x 11) + [(11 + 7)/2] = 31

Ans : (a) $11; (b) 31.

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres