Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Total coins = 165 x 2 + 165/5 = 330+33=363#

$128.40 – $1 x 33pcs = $95.40 for 330 coins (of either ten-cents or fifty-cents coins)

Assumption Method:

If all 330 pcs are 10-cent coins, value is $0.10×330=$33

$95.40-$33 = $62.40

$0.50-$0.10 = $0.40

62.4/0.4 = 156 fifty-cents coins 

so 330-156 =174 ten-cent coins#

If all 330 pcs are 50-cent coins, value is $0.50 x 330 =$165

$165-95.40 = $69.60

0.5-0.1=0.4

69.60/0.40 = 174 ten-cent coins#

0 Replies 0 Likes ✔Accepted Answer
Find Tuition/Enrichment Centres