Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Before —
$5 notes : $10 notes
2 : 7
20 : 70

After —
$5 notes : $10 notes
3u : 13u

(20 – 1p) x 5 = 100 – 5p ——- 3u x 5 = 15u
200 – 10p ——- 30u
(70 – 1p) x 10 = 700 – 10p ——- 13u x 10 = 130u
700 – 200 = 500 ——- 130u – 30u = 100u
1u ——- 500/100 = 5
10p ——- 200 – 30 x 5 = 50
1p ——- 50/10 = 5
5 x 5 + 5 x 10 = 75

Ans : $75.

0 Replies 1 Like ✔Accepted Answer
  $5 $10
At first, 2:7 20 70
In the end, 3:13 = 15:65 15 65
Change -5 -5

Minah spent ($5 × 5) + ($10 × 5) = $75

0 Replies 1 Like
Find Tuition/Enrichment Centres