Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

10 picture cards + 3 ——- 15 picture card – 7
15 – 10 = 5 picture cards ——- 3 + 7 = 10
1 picture card ——- 10/5 = 2

10 x 2 + 3 = 23
or
15 x 2 – 7 = 23

Ans : $23.

0 Replies 0 Likes

Buying an extra 5 cards will cost Steven $10.

In order to calculate how much steven has, remainder of steven’s money + cost of 10 picture cards

= $3 + $20 = $23

0 Replies 1 Like

10 pictures, left $3
15 pictures, need $7 more
————————————
Therefore, 
15 pictures – $7 = 10 pictures + $3
5 pictures = $10
1 picture = $2

(10 pictures x $2) + $3 left = $23
OR
(15 pictures x $2) – $7 needed = $23

Owlinker
owlinker.com
FB Owlinker

0 Replies 1 Like
Find Tuition/Enrichment Centres