AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Hi

Please assist on the following:

Mrs Lim bought a luggage, a jacket and a pair of shoes. The jacket and the pair of shoes cost $232.10. The luggage and the jacket cost $560.60. The luggage cost 4 times as much as the pair of shoes. How much more did the luggage cost than the jacket?

Thanks.

Related Link

Answer

post-5631
0 Replies 0 Likes ✔Accepted Answer

Cost of luggage – cost of shoes = $560.60-$232.10 =$328.50
Since cost of luggage is 4x cost of shoes,
luggage -> 4 units
shoes -> 1 unit
difference -> 3 units
3 units = $328.50
1 unit = $109.50
Shoes cost $109.50
Jacket costs $232.10 – $109.50 = $122.60
luggage costs $109.5 x 4 = $438
diff of cost bet jacket n luggage = $315.40

0 Replies 0 Likes