LEARNConcierge

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Method 1 :
5 + 2 = 7
273/7 = 39
39 x 2 = 78

Method 2 :
Total : Ravi : Father
7 : 5 : 2
273 : 195 : 78

Ans : $78.

0 Replies 0 Likes

Every $5 Ravi saved, it will become: $5+$2 = $7
Total Saving: $273
$273 / $7 = 39
So Ravi’s father gave him: 39*$2 = $78

0 Replies 0 Likes
LEARNConcierge