LEARNConcierge

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

100% – 40% = 60% (remaining money)
(2/3) x 60% = 40% (children)
60% – 40% = 20% ——-> 140
100% ——-> 700

Ans : $700

1 Reply 1 Like

Thanks a lot for your help.

are you a tutor?

1 Reply 1 Like

Don’t mention; and yes I am and a result-oriented one too. 🙂

1 Reply 0 Likes

That is great. I just post another question…pls help me. Thanks

1 Reply 0 Likes

Sure; and you are most welcome.

0 Replies 0 Likes

0 Replies 1 Like

This is a Branching question. 

   R1   R2   CR  
Food  40u   120u  
Children 60u  2 120u  
Left 1 60u  
Total 100u  3 300u   

60u = 140

300u = 140 × 5 = $700

 

0 Replies 0 Likes

This is a Branching question. 

   R1   R2   CR  
Food  40u   120u  
Children 60u  2 120u  
Left 1 60u  
Total 100u  3 300u   

60u = 140

300u = 140 × 5 = $700

 

0 Replies 0 Likes
LEARNConcierge