LEARNConcierge

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

speed —
from home to garden ——-> 7 km/h
from garden to home ——-> 8 km/h

time —
from home to garden ——-> 8 units
from garden to home ——-> 7 units

7 + 8 = 15
1h = 60 min
60/15 = 4
4 x 7 = 28

Ans : 28 min.

1 Reply 1 Like ✔Accepted Answer

Thanks. 

So we can conclude that

example:

     car: Lorry

S:     8: 7

t :      7:8

 

 

1 Reply 0 Likes

We could conclude thus only if the distance is the same, which is true in this question. The distance from to garden = distance from garden to home.

 

0 Replies 1 Like
LEARNConcierge