Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

This question from P5B textbook under chapter for Decimal. How to solve this problem.

Answer

130.90 + 195.80 = 326.70
326.90/9 = 36.30
36.30 x 4 – 130.90 = 14.30

Ans : $14.30.

0 Replies 0 Likes

Let the cost of the haversack by U. 

Cost of the suitcase = 4U

Cost of the school bag = 4U – $130.90

Total cost = U + 4U + (4U – $130.90) = $195.80

9U – $130.90 = $195.80

9U = $195.80 + $130.90 = $326.70

U = $36.30

Cost of school bag = (4 x $36.30) – $130.90 = $145.20 – $130.90 = $14.30

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres