Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

This is a before after question. 

    Before    transfer    after  
$2 8u – 6u 2u
$5 10u – 90 10u – 90
$10   3u   3u
      15u – 90

15u – 90  = 360

15u = 360 + 90 = 450

1u = 450 ÷ 15 = 30

3u = 30 × 3 = $90 

 

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres