LEARNConcierge

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

30 – 6 = 24
168 / 24 = 7
7 x 30 = 210 as (b)’s answer

$38.40 / 80% = $48
$48 / $30 = 1.6
1 x $6 / $48 x 100% = 12.5% as (c)’s answer

0 Replies 0 Likes
LEARNConcierge