LEARNConcierge

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Collection for roses and orchids = $703
Collection for orchids = ($703 – 437)/ 2 = $133
Collection for roses = 133 + 437 = $570

Number of orchid =u
Number of roses = 3u

1u of roses collected = 570/3 = $190
Difference of 1u of roses and 1u of orchids = 190 – 133 = $57

1u = 57 / 1.50 = 38

There are 1u stalk of orchid, i.e. 38 stalks.
one sotck of orchid = 133/38 = $3.50 ##

0 Replies 0 Likes ✔Accepted Answer
LEARNConcierge