LEARNConcierge

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

(a) $13+$5= $18 

     This $18 makes up 75% of the remaining money.

     $(18/75)*25 =$6  (25% of remaining money)

     Amount he spent on book = $6 + $5 = $11

 

(b) Amount after he buy CD = $11 + $13 = $24

     55% of his money = $24 + the additional $20 he used to buy CD = $44

    100% = $(44/55)*100 = $80

    Amount of money he have at first = $80

 

0 Replies 0 Likes
LEARNConcierge