Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

The difference between one skirt and one dress is $50 – $15 = $35

She bought 3 dresses and 2 skirts initially.

Assume she bought all 5 skirts, it should be

$425 – (3 x $35) = $425 – $105 = $320

Therefore, each skirt costs $320 ÷ 5 = $ 64

Dresses cost $64 + $35 = $99 each

She wants to buy additional dress, but short of $50; therefore, she has $99-$50 = $49 left after spend $425.

Hence, she brought $425 + $49 = $474 for shopping.

 

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres