Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Hi, please help to solve this question. Thanks.

Answer

We will assume that both started saving from zero.

7 200 – 3200 = 4000

Since Kenny earned $500 more every month and spent the same as Gerald, his savings would be $500 more per month.

4000 ÷ 500 = 8 months

Both have been saving for 8 months. 

3200 ÷ 8 = 400

Gerald saves $400 and spend $1500 per month so his salary is $1900.

5900 – 3200 = 2700

2700 ÷ 400 = 6.75

Round up to 7.

Gerald needs to save for another 7 months. 

1 Reply 0 Likes ✔Accepted Answer

Thanks. Thw. 

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres