Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Suggested answer:

  Unit Price Unit sold Unit price x unit sold
Brand X $4 1 u $4u
Brand Y $8 2 u $16u
Brand Z $5 4 u $20u
total   7 u $40u

$40 u = $640

1 u = $640/$40 = 16

16 x 7 = 112

a) Total of shirts sold is 112.

 

1/5 of total shirts => 112

Total shirts will be 112 x 5 = 560

At first 1/7 of total shirts is Brand Z, therefore,

560 x 1/7 = 80

b) At first, number of Brand Z shirts is 80.

 

 

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres