Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Hope this answers your question.

Owlinker
owlinker.com
FB Owlinker

0 Replies 0 Likes

Suggested answer:

Weight for 1 packet of rice = 1.7kg + 1.5 kg = 3.2kg

Weight of extra 22 packet of sugar = 1.5kg x 22 = 33kg

Remaining weight that belongs to the equal no of packet of sugar and rice will be,

225.5kg – 33kg = 192.7kg

weight of 1 packet of sugar & 1 packet of rice = 1.5kg + 3.2kg = 4.7kg

192.7 / 4.7 kg = 41

No of packet of sugar will be,

41 + 22 = 63

 

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres