Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

In 45 mins Norton traveled 3/4 x 68 = 51 Km

At 11:45 Norton is 51+33 = 84 KM ahead of Jeff

In 45 mins Jeff traveled 3/4 x 80 = 60 Km

a) 84-60=24Km

Jeff needs 24/80= 0.3 Hrs = 18 mins to pass Norton

b) 11:45 + 18 = 12:03 Hrs

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres