Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Machine A takes 80 minutes to print the same number of copies as Machine B in 100 minutes. 

In 80 minutes, Machine A would have finished printing that number of copies. Since it has printed 360 more copies, Machine B must print the 360 copies in the remaining 20 minutes to finish its job.

360 ÷ 20 = 18 copies per minute.

In 100 minutes, Machine B prints 18 × 100 = 1800 copies.

Both machines printed a total of 1800 × 2 = 3600 copies. 

0 Replies 0 Likes ✔Accepted Answer
Find Tuition/Enrichment Centres