Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Suggested answer:

At first, assuming A has 4 unit of money, sister has 10 part of money

4 unit x (100% – 25%) = 3 unit

After spending A has 3 unit left, sister has 3 part left.

3 unit = 3 part x 2 

3 unit = 6 part

1 unit = 2 part

4 unit = 2 part x 4 = 8 part

8 part + 10 part = $1674

18 part = $1674

1 part = $93

$93 x 6 = $558

a) Amos has $558 left.

Total spent will be 2 part + 7 part = 9 part

9/18 x 100% = 50%

b) 50% decrease in total money at last

 

 

1 Reply 0 Likes

Hi, Pls explain the betwèen parts and units. Thank you.

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres