Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Hope this helps.

1 Reply 0 Likes ✔Accepted Answer

thank u!

0 Replies 0 Likes

0800 ——- 2h ——- 1000
distance Mr Abdullah travelled = 2 x 60 = 120 km
distance Mr Ibrahim travelled = 300 – 120 = 180 km
average speed of Mr Ibrahim = 180/2 = 90 km/h

Ans : 90 km/h.

0 Replies 0 Likes

300/2=150km

150-60=90km

ans 90km/h

 

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres