Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Hope this helps.

1 Reply 0 Likes ✔Accepted Answer

Thank you ADCELLENCE

0 Replies 0 Likes

$50 x (100 – 20)% = $40 (spending in February)
$50 + 1 unit of savings = $40 + 1.5 units of savings
1 unit of savings = $20
$50 + $20 = $70 or $40 + 1.5 x $20 = $70

Ans : $70.

0 Replies 0 Likes

Saving 50% -> 50x 0.2 = 10

100%-> $10 x 2 = $20

Total = 50+20 = $70 😂

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres