Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Hope this answers your question.

Owlinker
owlinker.com
FB Owlinker

0 Replies 0 Likes

1 group of 160 participants

(1/4 x 160) 40 participants –> 40 x 5 km = 200 km

(2/5 x 160) 64 participants –> 64 x 10 km = 640 km

                  56 participants –> 7 x 20 km = 1120 km

Total Distance –> 200 km + 640 km + 1120 km = 1960 km

 

1960 km ÷ 8 km = 245

245 x $60 = $14 700

Each group of 160 participants –> $14 700

 

$102 900 ÷ $14 700 = 7

7 groups of 160 participants –> $102 900

Total number of participants –> 7 x 160 = 1120

Answer: 1120

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres