Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

40% –> 2 units

 20% –> 1 unit

 100% –> 5 units

 

(a)       8 units + 5 units = 27 + 12

            13 units = 39

            1 unit = 39 ÷ 13 = 3

            8 units = 8 x 3 = 24

            24 x $5 = $120 (Answer)

 

(b)    2 units = 2 x 3 = 6

          6 x $5 = $30

          5 units = 5 x 3 = 15

          15 x $10 = $150

         $30 + $150 = $180 (Answer)

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres