Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Discounted Price for each dress –> $92 + $16 = $108

80% –> $108

20% –> $108 ÷ 4 = $27

Answer: (a) The discount given for the yellow dress was $27.

 

$108 x 2 = $216

$216 – $16 = $200

Answer: (b) Xiao Li had $200 at first.

1 Reply 0 Likes

Why you do 16 + 92

Can you please explain 

If u can do with model clearly it will be helpful for us

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres