Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Hope this answers your question.

Owlinker
Website
FB Owlinker

0 Replies 1 Like

Total Spent –>  1/5  + 2/3  = 13/15

Amount left –> 1 – 13/15 = 2/15

Ratio of Amount left : Amount at first  –>  2 : 15

Ratio of Amount at the end : Amount at first –> 7 : 5 = 21 : 15

Amount given by grandparents –> 21 – 2 = 19

          19 units = $171

           1 unit = $171 ÷ 19 = $9

          15 units = 15 x $9 = $135

 

Answer: $135

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres