Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Find How much they were paid each first. 

a) 3850 – 2030 = 1820

    1820/2 = 910

    Henry: $910

    Gopal: 910 + 2030 

               = $2940 

b)  Paid based on the number of days worked.    Ratio

      Gopal: Henry 

                3:1

1 unit → 2940 ÷ 3

             =   $980 

980 – 910 = $70 

70 ÷ 5 = 14 days

1 unit → 14 days 

3 units → 42 days 

 

0 Replies 1 Like ✔Accepted Answer
Find Tuition/Enrichment Centres