Find Tuition/Enrichment Centres

AskQ logo

STUCK ON HOMEWORK?

ASK FOR HELP FROM OUR KIASUPARENTS.COM COMMUNITY!

Question

Answer

Assume all are small plates,

42 x $7 = $294

$408 – $294 = $114 left

$13 – $7 = $6 more

$114 divide by $6 = 19 large

 

 

1 Reply 1 Like

I want to say thanks for beautiful blog sharing with us. Your blog really great resource to update my knowledge. smm panel

0 Replies 0 Likes
Find Tuition/Enrichment Centres